Патая – дестинация за семейни почивки

Гарантираме, че няма да бъдем бити с цената. Ако намерите по-евтина оферта за хотел на друг уебсайт, след като резервирате при нас, ние ще възстановим разликата! Фантастичен басейн на покрива! С престоя си в тази ваканционна къща в Патая (Южна Патая) ще бъдете на 2 минути с кола от Jomtien Beach и на 8 минути от Walking Street. Тази ваканционна къща е на 5,5 км от плажа Патая и на 0,9 км от плажа Донгтан. Чувствайте се удобно в тази ваканционна къща, която разполага с кухня. На място има ограничен паркинг. С престоя си в тази ваканционна къща в Патая (Nong Prue) ще бъдете на 10 минути с кола от Walking Street и Jomtien Beach. Тази ваканционна къща е на 5,5 мили (8,8 км) от Патая Бийч и на 3 мили (4,8 км) от Донгтан Бийч. Чувствайте се удобно в тази климатизирана ваканционна къща, която разполага със собствен басейн и телевизор с плосък екран.

Столицата на Тайланд, Банкок, може да е известна със своя нощен живот, барове и пазаруване, но много австралийци са склонни да виждат този град като по-скоро вариант за спиране, преди да потърсят курорти на брега или острови около Андаманско море. Тук пътниците могат да се насладят на някои от най-популярните плажове в Тайланд и да почиват на по-спокойно темпо. Независимо дали сте смели и сте наясно с бюджета си, или сте по-селективни с луксозни вкусове – има местоположение и хотелски стил, които да отговарят на вашите нужди. Ако обмисляте пътуване до Тайланд в близко бъдеще, програмите AccorHotels Select и Select Asia на Accor Vacation Club определено си заслужават да бъдат проучени и са интелигентен начин да използвате пълното си членство в Premiere Plus. Комбинирани, те предлагат 12 различни опции за хотели и курорти, които да обмислите при следващото си пътуване до Тайланд, включвайки най-популярните дестинации почивка в тайланд патая региона като Банкок, Краби, Самуи, Чианг Май, Патая и Пукет. Къде мога да остана в Тайланд с Accor Hotels Select Asia?

Ваканционната дентална медицина позволява на заетите хора и домакинствата да получат стоматологични методи, въпреки че се наслаждават на релаксиращо бягство на красиво място. Популярни зъболекарски процедури, които жителите на САЩ търсят в чужбина, са козметичните стоматологични процедури като порцеланови фасети, порцеланови коронки и избелване на зъбите. Тези техники струват значително значително по-малко в чужбина, а помощта за спестяване на цена се разплаща за самолетни билети и хотели. Следват пет от най-добрите дестинации за ваканционна стоматология. 1. Мексико. Услужлив съсед на юг, Мексико се отличава с изключително образовани зъболекари, предоставящи най-съвременни общи и козметични стоматологични процедури. Няколко от основните мексикански зъболекари са учили в Съединените щати и са запознати с най-актуалните стоматологични процеси, технологии и методи. Някои от много по-известните места в Мексико са граничните столични райони, като Тихуана и Рейноса. Лечение на TMJ и Invisalign. В допълнение, някои известни мексикански морски курорти се превръщат във водещи места за стоматология. Канкун, Пуерто Валярта и Кабо Сан Лукас предлагат километри пясъчни плажове, прочутото мексиканско гостоприемство и водещи зъболекарски лекарства.

Този остров е известен с гмуркането с шнорхел. Ето защо можете да направите пътуването си приключенско, докато му се наслаждавате. Коралите, рифът и естественият морски живот добавят причината да изберете това място за вашата ваканция. На тази ваканционна дестинация можете да намерите курорт Мали, който е най-подходящ за настаняване. Този курорт е на плажа Патая. Далеч е от градския шум и замърсяване. Сигналите на такситата не са тук, за да ви притесняват. В този курорт има два вида стаи. От едната страна стаите са за хора, които харесват традиционното докосване и искат да видят местния живот на Банкок, от другата страна стаите са проектирани в модерен стил. Всички стаи са с изглед към морето, което ги прави великолепни. Ресторантът на този морски курорт Koh Lipe ви предлага прясна храна на скара. Кухните в този ресторант са международни и могат да се насладят на хора от всяка страна. Организира се и вечеря на свещи. Идеално е да поддържате настроението си живо на този романтичен остров.

За посетители, свързани със здравето, търсещи набор от по-компактни процеси, Тайланд е безопасна алтернатива. Въпреки това хората, които търсят някои основни хирургични процедури, трябва внимателно да преценят ползите в Тайланд и Индия. През 2002 г. Тайланд стана дом на първата болница в Азия, акредитирана от JCI, прекалено известната болница Bumrungrad Worldwide в Банкок. В момента Тайланд предоставя десет допълнителни удобства, акредитирани от JCI, за пътуващи, свързани със здравето, като всички те са идентифицирани в нашата значителна директория. Според Туристическия орган на Тайланд основните посетители на сайта, идващи в Тайланд с основен мотипочивка в тайланд патая за здравеопазване, идват от следващите международни места: ОАЕ, Катар, Оман, Япония, Мианмар, Бангладеш, САЩ, Обединеното кралство, Германия, Exoticholiday.Bg Франция и Австралия. Въпреки това, с отварянето на много повече болници в Център Изток, може да има по-малко страдащи от тази област в обозримо бъдеще. Като посетител в "страната на усмивките", изключителните услуги и любезното гостоприемство не могат да бъдат пренебрегнати от никой човек.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *